• q
  • e
  • w

11kg Super Bokong Besar 3D Boneka Seks Vagina Buatan Saluran Ganda Mainan Seks untuk Pria Pria Masturbasi Piala Masturbasi untuk Pria

11kg Super Bokong Besar 3D Boneka Seks Vagina Buatan Saluran Ganda Mainan Seks untuk Pria Pria Masturbasi Piala Masturbasi untuk Pria

Katrangan singkat:

Ukuran Garis pinggang dawa Jembar Bobot
M 57 cm 33 cm 43 cm 11 kg
L 63 cm 35 cm 48 cm 15 kg

Detail Produk

Tag produk

10. dolanan masturbasi bokong gedhe 11 12 13 14 15 16 17 18

Fitur:

1. 1: 1 bokong gedhe, ngecor hips nyata, Nyalin tempek nyata.Dheweke minangka karya seni, ngenteni sampeyan menehi urip.

2. Nyedhot kuwat, menehi pengalaman sing beda.

3. Materi sing ramah kulit, alus lan fleksibel;

4. Saluran dual, pus lan anus.

Tips :

1. Mangga ngidini panyimpangan tipis saka werna lan pangukuran.

2. Supaya tetep sehat, mangga diresiki sadurunge lan sawise digunakake.

3. Simpen ing panggonan garing sing adhem, ora bisa digayuh bocah.

4. Kabeh paket dikirim ing packaging wicaksana.Ora ana indikasi utawa label khusus ing kothak sing nuduhake isi ing njero.

Kaluwihan
1. Antifouling - ora ana sing bisa nempel, gampang diresiki.
2. Awet - bisa digunakake bola-bali kanggo dangu, ora gampang rusak.
3. Lifelike - strictly ing sesuai karo ukuran bener nyetak menyang.
4. Fleksibel - antarmuka wis sawetara saka sudhut aktivitas ing wilayah.
5. Keamanan - ing awak manungsa pancen aman, non-beracun, ora mambu aneh Material.

katrangan produk

Warna: Daging

Bahan: Silikon

(1) Ukuran kanggo pangukuran manual, bisa uga ana sawetara kesalahan sentimeter, kalebu fenomena normal.

(2) Amarga beda antarane monitor sing beda-beda, gambar kasebut bisa uga ora nggambarake warna barang kasebut.

(3) Foto-foto kasebut bisa uga nduweni isi sensitif.Yen sampeyan butuh foto sing luwih rinci, hubungi kita.Kita bakal ngirim foto sing ora disensor menyang sampeyan.

(4) Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap utawa luwih akeh gambar, Hubungi kita, Kita bakal pisanan mbales pesen sampeyan.

(5) Tip: Sandhangan ing foto ora bakal dikirim, sing mung digunakake kanggo mbantu efek shotting.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita