• q
  • e
  • w

140 Cm Silikon Boneka Manusia Hidup Ukuran Dewasa Mainan Seks untuk Gay Laki-laki Silikon Boneka Seks Pria untuk Wanita

140 Cm Silikon Boneka Manusia Hidup Ukuran Dewasa Mainan Seks untuk Gay Laki-laki Silikon Boneka Seks Pria untuk Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 140 cm Hip 79 cm penis 16-18 cm
Gulu 22 cm lengen 58 cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 32 cm Palm 17 cm Bobot resik 30,5kg
Payudara ndhuwur 73 cm sikil 74 cm ambane lisan 12cm
Dada ngisor 67 cm sikil 21 cm Pinggang 61 cm

140 (1)140 (2)140 (3)140 (4)140 (5)

Deskripsi boneka seks lanang 140cm:

Anti banyu, gampang kanggo ngresiki, ngresiki nganggo sabun sadurunge digunakake pisanan.

Terowongan tekstur internal 3D, super nyata.

toleransi 1-3 cm.

Kulit alus: Bahan TPE medis berkualitas tinggi.

Boneka kita dirancang kanthi proporsi lan simetri awak manungsa, katon kaya manungsa.

Cathetan:
1.Sadurunge nggunakake, sampeyan bisa masang rod dadi panas pisanan kanggo panas, ing cilik saka overheating, Aja liwat 25 menit.
2. Kanggo nggunakake pelumas lan kondom adhedhasar banyu nalika sampeyan tresna karo boneka kasebut.
3. Priksa manawa sandhangane tahan transfer warna, utawa bakal angel banget kanggo ngresiki.
4. Aja mbabarake boneka sampeyan ing srengenge nganti suwe kanggo nyegah penuaan materi.
5. Resik awak kanthi rutin nganggo sabun antibakteri sing entheng lan banyu anget.
6. Towel garing boneka lan aja nganggo pengering rambut amarga bisa ngrusak.
7. Ati-ati nalika ngobahake boneka, aja nganti tiba / nuthuk / pecah.
8.Boneka katresnan Panjenengan ora diijini kanggo duwe ayunan lengkap saka sudhut sing beda.
9. Aja ninggalake dheweke ing posisi sing padha kanggo dangu, malah ora ninggalake dheweke lying ing lumahing hard kanggo dangu.
10. Ana balung baja sing dibangun, sing ndadekake dheweke fleksibel, nanging disaranake sampeyan ora nggawe pose sing rumit, mbebayani kanggo kulit lan balung boneka sampeyan.
11. Yen ora dienggo, simpen boneka silikon iki ing peti sing ana ing njero lan kudu diselehake ing posisi horisontal kanthi kabeh sendi terus lan santai.Ngindhari kahanan panyimpenan sing kadhemen lan panas banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita