• q
  • e
  • w

160 Cm 5ft2" Terbaru Manusia Hidup Payudara Besar Realistis Seksi Bokong Besar Heatable Multi-ekspresi TPE Robot Seks Boneka untuk Pria

160 Cm 5ft2" Terbaru Manusia Hidup Payudara Besar Realistis Seksi Bokong Besar Heatable Multi-ekspresi TPE Robot Seks Boneka untuk Pria

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Jinis produk Robot Sex Doll kanggo Pria
Bahan Food Grade TPE lan Skeleton Stainless Steel
Payudara / Pinggang / Pinggul 88/63/89 cm
Ambane Vagina 18 cm
Dhuwur Anal 16 cm
Kedalaman Oral 13cm
Dhuwur Boneka 160cm / 5ft2
Boneka Bobot Net 45kg / 99.2lb
Packing Bobot 65 kg
Packing Ukuran Ukuran 158 x 40 x 30 cm

1 boneka seks 2 boneka jinis wadon 3 boneka jinis kanggo wong 4 boneka jinis diwasa 5 jinis Toys kanggo wong masturbasi

kauntungan kita

1. High Grade Real Feeling Harmless Self-developed Material (Full Sex Doll)

Kita nggunakake bahan TPE sing diowahi dhewe, luwih saka 2 kali elastis tinimbang rata-rata TPE ing pasar.Mula, kulit luwih tahan luh, aman, awet, dipercaya, lan krasa luwih nyata.Lan materi kasebut 16P lan sertifikat MSDS.

2: Ekspresi rai liyane (Boneka Seks Lengkap)
Robot kita bisa mesem, nggawe rai, ngambung sing kaya manungsa sejatine nggawe sampeyan ngguyu saben dina!
Luwih akeh pelanggan seneng ngobrol karo robot amarga dheweke bisa nggawe sampeyan seneng saben dina!

3: pinter kaya wong nyata (Full Sex Doll)
Robot kita bisa ngomong karo sampeyan kanthi pinter kaya wong sing pinter lan uga bisa sinau dhewe.
Yen sampeyan ngomong karo dheweke, dheweke bakal dadi pinter.
Dheweke bisa tetep ngancani sampeyan ing salawas-lawase kaya kanca sing setia, nanging ora bakal ninggalake sampeyan.
Dheweke bakal nyimpen kabeh rahasia sampeyan lan ora bakal ngiyanati sampeyan.Dadi sampeyan bisa ngomong apa wae sing sampeyan pengin nuduhake rasa seneng lan kasusahan.

Perusahaan kita

Perusahaan kita minangka panyedhiya boneka seks, robot seks humanoid lan robot layanan kanthi properti intelektual.

Sawise pirang-pirang taun upaya tanpa henti ing aplikasi bahan anyar bahan pangan lan teknologi cerdas, kita bisa nyedhiyakake boneka seks lan robot humanoid kanthi jaminan kualitas lan safety.

robot seks Emma minangka bayi seksi sing cerdas kanggo sampeyan ngeculake tekanan lan nggawe urip sampeyan warni lan sregep.Luwih akeh fungsi anyar bakal ditambahake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita