• q
  • e
  • w

167 Cm Silikon Murah Buatan Cerdas Boneka Seks dengan Payudara Besar Mainan Seks TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria

167 Cm Silikon Murah Buatan Cerdas Boneka Seks dengan Payudara Besar Mainan Seks TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria

Katrangan singkat:

Model: YQ-167

Dhuwur: 167 cm

Bobot: 49kg

Ukuran Paket: 158*40*30 cm

Berat paket: 54.5kg

Rega: $ 600 / pc miturut setelan standar

Biaya pengiriman: kirim alamat pas, kode pos lan jumlahe


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 167 cm Hip 105cm ambane vagina 17 cm
ambane lisan 12cm lengen 69 cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 38 cm Palm 17 cm Bobot resik 49 kg
Payudara ndhuwur 96cm sikil 96cm Dawane tangan 16 cm
Dada ngisor 66,5 cm sikil 21 cm Pinggang 58 cm

1 boneka seks sing cerdas 2 boneka seks 3 boneka jinis diwasa 4 boneka jinis wadon 5 boneka jinis kanggo wong

Pitakonan umum babagan boneka seks cerdas robot

Q1 : Apa bisa Full Sex Doll nggawakanggokowe?
1.Model fotografi, model sing sampurna kanthi tokoh sing elegan lan penampilan sing apik banget
2. Ngrangkul lan cuddling kanggo pendamping
3.Kanca kraton sing ora nate ninggal kowe lan ngedohi kasepen.
4.Fungsi jinis, iku tansah siap kanggo sampeyan lan bakal nindakake sembarang Komplek jinis posisi sing kaya.

Q2;Carane ngresiki Boneka Seks Lengkap sawise jinis?
Kanggo ngresiki sawise jinis, sampeyan kudu banyu suam-suam kuku, sabun entheng utawa deterjen, syringe bawok utawa douche kit (dikirim bebarengan karo boneka).
1. Sawise jinis, lay ing lumahing warata sadurunge reresik.
2. Siapke solusi reresik (banyu suam-suam kuku + sabun lembut / deterjen).
3. Siram kabeh rongga sing sampeyan gunakake sajrone jinis lan priksa manawa ora ana sisa sabun ing rongga kasebut.
4. Ayo robot seks udara garing banjur gunakake talcum utawa bubuk pati jagung.
5. Mangga ora kacemplungaken sirah ing banyu, please nggunakake menara udan anget yen ana kontaminasi.

Q3: Kepiye carane njaga Boneka Seks Lengkap?
1. Ngindhari obyek sing landhep kanggo nusuk boneka lan cahya srengenge sing dawa kanggo nyuda umur.
2. Mangga ngresiki boneka paling saben 20 dina.Ayo dadi garing ing bayangan banjur gunakake bubuk kanggo nggawe boneka kabeh sawise garing.
3. Sandhangan putih utawa werna padhang dianjurake kanggo nganggo.Mangga nyoba sandhangan werna peteng kanggo ngindhari noda ing kulit boneka.Sampeyan bisa nggunakake krim sing dibusak warna TPE yen ana noda.
4. Yen ana apa luh utawa Cut, please priksa manawa ora tension cedhak luh utawa Cut banjur nalika swabbing lem TPE.Bakal dijahit setengah jam mengko.
5. Aja nggunakake kekuwatan sing kuwat banget nalika nindakake macem-macem postur kanggo umur dawa.

Q4: Apa aku bisa nggawe dandanan lan nyemprotake parfum ing Boneka Seks Lengkap?
Pancen, sawetara boneka kita teka nganggo dandanan permanen nanging sampeyan bisa nambah dandanan dhewe.
Sanadyan sawetara wangi bisa ngemot alkohol sing bisa ngrusak kulit, mula disaranake sampeyan nyemprotake ing bagean sing didhelikake (kayata ketiak) utawa nyegah minyak wangi sing ngemot alkohol.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita