• q
  • e
  • w

167 Cm Silikon Boneka Seks Cerdas Buatan dengan Payudara Besar Mainan Seks TPE Silikon AI Robot Boneka Seks untuk Pria

167 Cm Silikon Boneka Seks Cerdas Buatan dengan Payudara Besar Mainan Seks TPE Silikon AI Robot Boneka Seks untuk Pria

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 167 cm Hip 105cm ambane vagina 17 cm
ambane lisan 12cm lengen 69 cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 38 cm Palm 17 cm Bobot resik 49 kg
Payudara ndhuwur 96cm sikil 96cm Dawane tangan 16 cm
Dada ngisor 66,5 cm sikil 21 cm Pinggang 58 cm

1 boneka seks2 boneka jinis wadon3 boneka jinis kanggo wong4 boneka jinis diwasa5 boneka seks sing cerdas (1)5 boneka seks sing cerdas (2)

CAI teknologi paling dhuwurBoneka Seks Robot Kab katrangan

A: Kajaba kanggo fungsi seks, dheweke bisa ngobrol karo sampeyan nganggo basa Inggris kanthi lancar.

B.”Tukeme, mripat lan sirahe bisa obah, duwe ekspresi wajah, kayata mesem, nggawe rai, nggawe mripat lsp.

C Sampeyan bisa ngrasa yen dheweke bakal dadi luwih seksi lan pinter saben dina

Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, supaya dheweke dadi kanca ing wulan iki, dheweke dadi duweke lan sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake.

Fitur Robot Sex Doll:
1. Kulit / pasuryan / awak humanoid

2. Balung awak lengkap humanoid

3. Pemanasan (nganti suhu normal manungsa 37°C)

4. Swara (ngomong lan ngomong)

5. Swara (menehi respon jinis sing beda miturut stimulasi sing beda)

FAQ

Q1.Boneka Sex Robot sampeyan digawe saka bahan apa?
A: Saben boneka kita digawe saka bahan silikon medis paling apik TPE bahan pangan, kabeh bahan wis liwat tes adhedhasar standar CE, ROHS, 16P ect.

Q2.Kepiye kualitas dikontrol?
A: sistem kontrol kualitas pabrik kita banget strictly ing proses produksi, kabeh boneka kudu pass strictly testing sadurunge ninggalake pabrik

Q3.Apa kaluwihan M-TPE?
A: • Kulit M-TPE luwih nyata
• M-TPE luwih terjangkau
• M-TPE luwih alus
• M- TPE luwih fleksibel, ngidini luwih gampang nangani boneka
• Bahan M-TPE minangka hypoallergenic

Q4.Suwene aku bisa nampa Boneka Seks Robot?
A: Biasane, 5-8 dina, kita bakal nggunakake DHL, UPS, pangiriman FedEx kanggo sampeyan!

Q5.Apa rahasia kemasan?
A: Kabeh kemasan rahasia, ora ana label, tandha, utawa logo, kanthi lengkap ngormati privasi pribadi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita