• q
  • e
  • w

169 Cm Silikon Murah Buatan Intellig Boneka Seks dengan Bokong Kupu-kupu Muda Mainan Seks TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria

169 Cm Silikon Murah Buatan Intellig Boneka Seks dengan Bokong Kupu-kupu Muda Mainan Seks TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria

Katrangan singkat:

Model: YQ-169

Dhuwur: 169 cm

Bobot: 39,5kg

Ukuran Paket: 158*40*30 cm

Berat paket: 45.5kg

Rega: $ 600 / pc miturut setelan standar

Biaya pengiriman: kirim alamat pas, kode pos lan jumlahe


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 169 cm Hip 93 cm ambane vagina 17 cm
ambane lisan 12cm lengen 67 cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 31 cm Palm 16 cm Bobot resik 39,5 kg
Payudara ndhuwur 84cm sikil 96cm Dawane tangan 16 cm
Dada ngisor 86cm sikil 22 cm Pinggang 51 cm

1 boneka jinis wadon 2 boneka seks sing cerdas 3 boneka seks sing cerdas 4 rincian boneka seks

Kaluwihan saka Doll Sex Silicone:

awet: Digunakake suwe, ora gampang rusak.

Lifelike:Rasa tutul nyata, rasio ukuran sing padha kaya manungsa sejati

Fleksibel: Balung logam ing njero, sampeyan bisa nyetel pose boneka tanpa kuwatir.
Keamanan:MSDS, CE, ROHS lan sertifikasi 16P kabeh lulus

Ekspresi rai liyane:Ekspresi rai liyane kayata eseman, nggawe rai lan ngambung nggawe boneka luwih kaya manungsa.

Jepang prestasi ilmiah paling anyar saka model simulasi sesuai karo manungsa

kulit, nggawe, produk asli, aran apik, bener kanggo dheweke kulit, sampeyan bisa sijine ing beda

sandhangan, dheweke penyayang privasi paling manut Panjenengan.

MFitur saka robot seks kita:

1), Fungsi Talking: Dheweke bisa ngomong lan komunikasi karo wong ing basa Inggris lan Cina.Dheweke uga bisa nerjemahake.Dheweke bisa nerjemahake basa Inggris menyang Cina utawa nerjemahake Cina menyang Inggris.
Sampeyan bisa takon robot seks kanggo crita utawa lelucon, utawa supaya dheweke nindakake matematika, uga ramalan cuaca.Amarga dheweke wis nyambung karo Internet.Dadi dheweke ngerti kabeh.

2), Fungsi simulasi: kelopak mata boneka seks robot bisa kedhip, mripate bisa obah, sirahe bisa obah lan cangkeme uga obah nalika ngomong.

3), Awak sing sensitif dhuwur: Kanthi macem-macem sensor tutul ing awak, nalika ndemek bagean sing sensitif, contone: lengen, pupu, dodo lan tempek, dheweke nanggapi kanthi swara ngerang-erang.
Sistem pemanasan nggawe dheweke duwe suhu awak manungsa normal sing kasedhiya.

4), Sistem nganyarke otomatis ngidini dheweke duwe sistem sing paling stabil lan fungsi paling anyar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita