• q
  • e
  • w

172 Cm Lemak Boneka Seks Silikon Penuh Boneka Cinta Jepang dengan H Cup Payudara Besar Pantat Gemuk Cinta Nyata Boneka Seks untuk Pria

172 Cm Lemak Boneka Seks Silikon Penuh Boneka Cinta Jepang dengan H Cup Payudara Besar Pantat Gemuk Cinta Nyata Boneka Seks untuk Pria

Katrangan singkat:

Model: YQ-172

Dhuwur: 172 cm

Bobot: 46kg

Ukuran Paket: 158*40*30 cm

Berat paket: 52kg

Rega: $ 600 / pc miturut setelan standar

Biaya pengiriman: kirim alamat pas, kode pos lan jumlahe


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 172 cm Hip 99 cm ambane vagina 17 cm
ambane lisan 12cm lengen 63 cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 35 cm Palm 16 cm Bobot resik 46 kg
Payudara ndhuwur 107 cm sikil 100 cm Dawane tangan 16 cm
Dada ngisor 66cm sikil 21 cm Pinggang 58 cm

172 (1) 172 (2) 172 (3) 172 (4) 172 (5) 172 (6) 172 (7) 172 (8)

Detail Produk:

Panggonan Asal: China

Jeneng merek: YQ

Nomer Model: YQ-03

Tipe: Boneka Seks Anyar Nyata

Tipe: boneka seks

Bahan: Silicone, TPE Silicone + Metal Skeleton

Kerangka: 304 Stainless Steel Kerangka

Fungsi: Masturbasi

Ukuran:: 172 cm

Werna Kulit: Tan

bolongan:Vagina & Anal & Oral Seks

 

Paket:

Ukuran paket tunggal: 158X40X30 cm

Bobot reged tunggal: 56.000 kg

 

FAQ:Apa sampeyan ngerti pitakonan iki?

Q1.Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo kabeh produk seks?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Apa babagan lead time?
A: Sample perlu 5-8days, wektu produksi massal perlu 12-18working dina.

Q3.Apa sampeyan duwe MOQ sing winates?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT kanggo conto.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.
Kanggo pesenan akeh, Miturut pengiriman Udara & pengiriman Laut.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan?
A: Sepisanan supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.Kapindho We Quote miturut syarat utawa suggestions.Thirdly customer nandheske samples.Fourthly Kita ngatur produksi akeh.

Q6.Apa bisa nyithak logo ing produk & kemasan?
A: Printing ing paket ok, nanging ora disaranake ing produk.Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita menehi garansi wektu suwene miturut model rinci.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita