• q
  • e
  • w

180 Cm Cina Seks Laki-laki Boneka Seks Dewasa Seks Silikon Boneka Ultra-Realistis Silikon Boneka Seks Pria untuk Wanita

180 Cm Cina Seks Laki-laki Boneka Seks Dewasa Seks Silikon Boneka Ultra-Realistis Silikon Boneka Seks Pria untuk Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 175 cm Bobot 58 kg Pinggang 81 cm
Hip 97 cm Ukuran sepatu 48 dhadha 100 cm
sikil 92 cm sikil 29 cm Gulu 30 cm
penis 16.5cm Dawane tangan 16.5cm Panjang lengan 52 cm
Jembar pundhak 49 cm Dawane pupu 86cm Ukuran paket 160X50X35 cm

1 2 boneka seks 3 4 5

Kaluwihan Boneka seks silikon padat

1.100% Medical non-beracun material.certified dening ROHS, REACH lan FDA.
2. Best Soft silikon Pus Vagina.
3. Nampa pesenan cilik lan OEM.
4. Nawakake Rega Kompetitif.
5. Gampang kanggo nggunakake lan operate.
6. Layanan sing dipercaya lan kualitas dhuwur
7. Pose apa wae sing dikarepake
8, Pasuryan sing ayu dipahat dening pematung berpengalaman sing misuwur.
Lady wis ngenalaken liyane wong kanggo pleasures saka sembarang sisipan liyane.Nalika sampeyan nembus lady iki.Disiapake kanggo njupuk gratification seksual kanggo tingkat anyar lan macem, Sisipan tekstur Gamelan iki recreating realistis saka tempek wong wadon enom kang.
Cathetan: Pesthekake nggunakake pelumas sing cukup supaya bisa digunakake kanthi nyaman lan nyegah gesekan sing bisa nyebabake iritasi kulit.

Sawise ngedol nyedhiyakake babagan boneka seks ukuran nyata:
1. Saben boneka umur kerjane 5 taun.Yen boneka rusak ing 5 taun, banjur kita bisa nyedhiyani banyu lem khusus kanggo sampeyan ndandani, kita bakal nyedhiyani video teknologi repair kanggo mulang sampeyan carane do.but sampeyan mbayar biaya pengiriman.
2. Saben boneka kita nyedhiyakake siji sterilizer plaste gratis kanggo sampeyan.
3.Pls Wigati ora bisa nganggo sandhangan werna peteng kanggo dolls, sampeyan bisa nggawe munggah lan ngresiki dening shower gel.lan pls nyoba warna sandhangan sing sampeyan tuku sadurunge sampeyan nggunakake.
4. Pls hubungi kanggo rega Newest, lan instruksi liyane babagan boneka.

Pangopènan: Bisa aku menehi sandijinis awak lengkapboneka adus?

Yen boneka sampeyan duwe kontaminasi cilik, mula mung ngresiki area kasebut nganggo andhuk sing teles (disaranake banyu).Sampeyan uga bisa kanggo adus boneka, nanging supaya sirah lan joints bagean awak.Mung saka bangkekan mudhun dianjurake.Aja nyelehake sirah boneka ing banyu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita