• q
  • e
  • w

2021 Baru 145 Cm Penuh Boneka Seks Silikon Mainan Seks Dewasa Terbaru Eropa Wajah Nyata Payudara Besar Bokong Masturbasi Boneka Seks Mainan untuk Pria

2021 Baru 145 Cm Penuh Boneka Seks Silikon Mainan Seks Dewasa Terbaru Eropa Wajah Nyata Payudara Besar Bokong Masturbasi Boneka Seks Mainan untuk Pria

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

2020 anyar 145cm Fullsilikon boneka seksdiwasa jinis Toys Newest Eropah Face nyatabokong gedhe bokong gedhemasturbasi Dolanan Boneka Seks Kanggo Manungsa

dhuwur 145cm Bobot 30 kg Pinggang 52 cm
dhadha ndhuwur 80 cm Ing ngisor dhadha 60 cm Hip 82 cm
Ambane Vagina 17 cm Dhuwur Anal 15cm Paket 139*39*25cm

145 (1) 145 (2) 145 (3) 145 (4) 145 (5) 145 (6) 145 (7) 145 (8)

Detail produk:

Panggonan Asal: China

Jeneng merek: AIZHIMEI

Nomer Model: AM14521 boneka seks

Tipe: boneka seks

Bahan: TPE Silikon Medis, TPE Silikon Medis

Jeneng produk: 145cm Full Silicone Newest Europe Face Sex Doll For Man

Fungsi: Masturbasi Silicone Doll

Werna Kulit: Kulit Alami

Werna mripat: Ireng Ijo Biru Coklat

Dhuwur: 145 cm

Lubang: Vagina / Dubur 2 bolongan

Kauntungan: Boneka Seks Silikon Rasa Nyata

MOQ: 1 pc

Sertifikasi: CE ROHS

Pilihan: Kuku, Werna mripat, ngadeg utawa ora ngadeg, rambut pubic, Payudara kothong utawa kuwat, Werna kulit, rambut palsu, Werna klitoris, Werna puting

Paket:

1 * Boneka seks, 1 * Wig (acak), 1 * Sandhangan (acak), 1 * kit pembersih, 1 * selimut lan liya-liyane
Kemasan pribadi / miturut kabutuhan sampeyan.

Ukuran paket standar: 139X39X25 cm

Bobot reged: 40.000 kg

Tipe Paket: 145cm Silikon Penuh Boneka Seks Wajah Eropa Paling Anyar Kanggo Pria
Paket: 3 lapisan kemasan
1) Kemasan kemul
2) Busa pad shock nalika dikempalken
3) Lapisan njaba wis dikempalken ing karton kenthel: 139 * 39 * 25cm

Wektu Pangiriman:4-7 dina kanggo pesenan normal, Dikirim dening FedEx utawa Miturut Air

Pembayaran:T / T ing advance;Paypal, Western Union, L/C

Fitur

1, Nduwe jinis karo Mulut, Vagina, Anus, Payudara
2, Smart Voice: nalika ndemek dhadha lan tempek utawa goyangake awak,
boneka bisa nggawe swara lascivious sing muni kaya orgasme wanita
3, Heating Body: Awak bisa digawe panas, suhu kulit watara 37 (pilihan, biaya tambahan)
4, 1: 1 desain, kulit alus, elastisitas apik banget, Waterproof

Keuntungan Bahan TPE:

• Kulit TPE luwih nyata

• TPE luwih terjangkau

• TPE luwih alus

• TPE luwih fleksibel, ngidini luwih gampang nangani boneka

• Bahan TPE iku hypoallergenic


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita