• q
  • e
  • w

2021 Gaya Baru 158 Cm Manusia Hidup Dewasa Cinta Boneka Perjalanan Manusia Dilepas Pantat Besar Payudara TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria Masturbasi

2021 Gaya Baru 158 Cm Manusia Hidup Dewasa Cinta Boneka Perjalanan Manusia Dilepas Pantat Besar Payudara TPE Silikon Boneka Seks untuk Pria Masturbasi

Katrangan singkat:

Model: YQ-158

Dhuwur: 158 cm

Bobot: 34kg

Ukuran Paket: 150*42*30 cm

Berat paket: 40kg

Rega: $ 585 / pc miturut setelan standar

Biaya pengiriman: kirim alamat pas, kode pos lan jumlahe


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 158 cm Hip 85 cm ambane vagina 18 cm
ambane lisan 12cm lengen 55 cm Anus ambane 15cm
Pundhak 34 cm Palm 17 cm Bobot resik 31 kg
Payudara ndhuwur 90 cm sikil 81 cm Dawane tangan 17 cm
Dada ngisor 54 cm sikil 20 cm Pinggang 49 cm

18 (1) 18 (2) 18 (3) 18 (4) 18 (5)

Rincian cepet

Panggonan Asal: China

Nomer Model: RRA-158CM

Tipe: Gaya anyar Boneka seks sing bisa dicopot

Bahan: silikon TPE

Lingkar Dada : 90 cm

Fungsi: Masturbasi

Ukuran: 158 cm

Werna Kulit: Daging

Sertifikasi: CE, Rohs

Kauntungan: Nyata Rasa TPE Travel Boneka Seks sing bisa dicopot

Bobot NET: 31kg

Lubang: Vagina / anal / oral 3 bolongan

Paket:

ukuran paket:165X42X30 cm

Gbobot ros:  41.000 kg

Tipe Paket:

Ukuran paket tunggal: 165X42X30cm
Kotak kertas tebal + kotak EPE

 

Kauntungan saka Boneka seks sing bisa dicopot:

  1. Desain sing bisa dicopot, Bisa dicopot;
  2. Iku luwih trep kanggo nindakake.Bisa karo sampeyan kapan wae.
  3. Boneka seks siji padha karo boneka seks loro.

 

Keuntungan perusahaan:

  1. Respon cepet:

Kita bakal mangsuli sampeyan sawise nampa pitakon sampeyan sajrone 1 jam sajrone wektu kerja.

  1. OEM & ODM:

Kita bisa nawakake layanan OEM lan ODM miturut panjaluk sampeyan

  1. Umpan balik nelusuri:

Kita bakal ngunjungi kanggo nglacak pelanggan kanthi rutin kanggo entuk umpan balik sing migunani kanggo mbantu sampeyan adol ing pasar.

  1. Dhukungan teknik:

Yen sampeyan duwe pitakon sajrone operasi, kita bakal nulungi sampeyan kanthi pas wektune.

FAQ:

  1. GARANSI PRODUK

Kabeh produk kita garansi setaun.

  1. Cara Pangiriman

Kita bisa nawakake kiriman kanthi ekspres internasional (TNT, UPS, DHL lan Fedex0, kanthi udara lan segara.

  1. About Produk Bahan:

Kita mesthi tetep nggunakake bahan sing aman kanthi bahan pangan, ora beracun lan bebas phthalate.

  1. Istilah pembayaran

TT (100% sadurunge kirim)

Western Union

Paypal kabeh ditrima.

  1. OEM & ODM pesenan

Kita nampa pesenan OEM.Kirimi desain kemasan sampeyan, kita bisa mbantu nggawe Logo lan kemasan sampeyan dhewe.We duwe R & D Dept kita dhewe pesenan ODM uga ditrima.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita