• q
  • e
  • w

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

ga

Profil Perusahaan

Perusahaan perdagangan internasional Hebei Shaoman minangka perusahaan inovatif sing khusus ing desain, pangembangan, produksi lan pemasaran dolanan seks.Kita strictly tundhuk karo standar ISO & ROHS, lan tindakake konsep produksi Eco-loropaken lan Non-beracun, kulit-loropaken, kabeh produk lulus test CE lan FDA.Kita fokus ing pangembangan lan produksi produk diwasa berkualitas tinggi.

Kita duwe departemen riset lan pangembangan sing kuwat banget, saiki perusahaan kita berkembang kanthi cepet ing diajukake ing China.We Sincerely welcome loro jaban rangkah lan domestik pelanggan kanggo kerjo bareng karo kita ing mangsa.Kita uga welcome pesenan OEM lan ODM.We are looking nerusake kanggo nawakake produk kita paling apik lan layanan paling apik.

We utamané nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo pelanggan.Kita nyebarake macem-macem jinis dolanan, kalebu boneka seks, masturbasi sikil, masturbasi bokong gedhe, stoker, dildo, cangkir masturbasi, bal kegel, vibrator, dolanan Anal, produk seri SM, Boneka seks Inflatable ... etc.

Kita khusus ing boneka seks cerdas, boneka seks TPE, boneka seks silikon luwih saka 12 taun.Robot lan boneka seks digabungake, kita nyedhiyakake boneka seks sing cerdas kanthi fungsi kedhip, esem, swara lan pemanasan.Boneka jinis kalebu boneka jinis lanang, boneka jinis wadon, boneka jinis setengah awak, boneka jinis wadon-lanang.Utamane bisa digunakake minangka model iklan, kanca, pasangan seks.

1 boneka jinis wadon

Kanthi perkembangan masyarakat, saya akeh wong sing rumangsa sepi lan duwe tekanan gedhe ing urip lan kerja.Dadi produk dolanan seks ora mung digunakake kanggo pasangan flirting, nanging uga bisa nambah katresnan pasangan, utamané kanggo wong-wong sing duwe disfungsi seksual, apathy seksual, utawa masalah ing alam jinis gesang.Lan uga dolanan seks bisa nyuda represi seksual lan nyuda swasana ati sing ireng.

Produk kita wis didol menyang Eropa (kayata Jerman, Inggris, Prancis, Belanda, Belgia, Italia, Spanyol, Austria, Rusia, AS, Kanada, Brasil, Australia, Jepang, Korea, Thailand, lsp. Kita duwe sales profesional, tim layanan sawise-sales, kanggo mesthekake sampeyan entuk pengalaman tuku terkenal.