• q
  • e
  • w

panas nyata silikon boneka jinis murah silikon boneka jinis Wild lan Empan awak karo gedhe boob boneka jinis boneka kanggo wong

panas nyata silikon boneka jinis murah silikon boneka jinis Wild lan Empan awak karo gedhe boob boneka jinis boneka kanggo wong

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

dhuwur 157 cm Hip 80 cm ambane vagina 17 cm
ambane lisan 12cm lengen 65cm Anus ambane 14 cm
Pundhak 33 cm Palm 16 cm Bobot resik 33 kg
Payudara ndhuwur 93 cm sikil 98 cm Dawane tangan 16 cm
Dada ngisor 56 cm sikil 23 cm Pinggang 47 cm

1 boneka seks 2 boneka jinis wadon 3 boneka jinis kanggo wong 4 silikon boneka seks 5 boneka jinis diwasa 6 rincian boneka seks

Fitursaka boneka seks:

1.Full Silicone Dewasa Sex Doll sampeyan bisa milih warna rambut sing beda.

2. Payudara / Vagina / Anal Seks / karo New Stainless Steel Skeleton

3. Rasa Nyentuh Realistis.

4. Raine boneka iki minangka asil make-up ing gambar, nalika sampeyan nampa boneka iki, sampeyan bisa menehi dandanan supaya dheweke katon luwih ayu.

Carane Njagaboneka seks:

Cuci sawise saben panggunaan, simpen ing papan sing garing.

Raine boneka iki minangka asil make-up ing gambar, nalika sampeyan nampa boneka iki, sampeyan bisa menehi dandanan supaya dheweke katon luwih ayu.

Panggunaansaka boneka seks:

1. Resik nganggo alkohol medis 75% utawa wisuh nganggo banyu sabun anget sadurunge lan sawise digunakake

2. Iku luwih apik kanggo nggunakake karo kondom

3. Mung kanggo panggunaan pribadi

angetjinisKaluwihan boneka

1. Anti-fouling - ora ana sing bisa nempel awak boneka, gampang diresiki

2. Awet - sampeyan bisa nggunakake bola-bali kanggo dangu, ora gampang rusak

3. Lifelike - strictly ing sesuai karo ukuran bener nyetak menyang

4. Fleksibel - antarmuka wis sawetara saka sudhut aktivitas ing wilayah

5. Keamanan - ing awak manungsa pancen aman, non-beracun, ora mambu aneh Material

Jepang prestasi ilmiah paling anyar saka model simulasi ing sesuai karo kulit manungsa, nggawe, produk asli, aran apik, bener kanggo dheweke kulit, sampeyan bisa nganggo sandhangan beda, iku penyayang privasi paling setya.

 

Packaging & Pangiriman

Ukuran paket tunggal: 150X42X30 cm

Bobot reged tunggal: 45.000 kg

Tipe Paket: kotak kertas tebal + kotak EPE

Pangiriman: 5-7 dina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita