• q
  • e
  • w

Kelas Cinta: Apa iku endhog mlumpat?

Kelas Cinta: Apa iku endhog mlumpat?

Endhog mlumpat minangka produk seks masturbasi wadon, sing rada lucu digunakake kanggo pasangan lanang lan wadon sing efektif.Endhog mlumpat nduweni fungsi geter, saengga wanita terus orgasme.Nduwe efek dandan sing apik kanggo perawatan apathy seksual wanita, kurang orgasme lan penyakit liyane.

Napa diarani endhog mlumpat?Mbok amarga wujude kaya endhog.endhog jumping dipérang dadi: endhog jumping kabel lan endhog jumping nirkabel.Umume endhog mlumpat nggunakake bahan medis polimer non-beracun PVC tingkat dhuwur.sadurunge lan sawise nggunakake, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo reresik lan kebersihan.Bagian sirkuit internal endhog mlumpat non-waterproof ngirim ora ndemek banyu, nanging cairan katresnan wadon ing mlumpat endhog ora duwe efek, bisa digunakake kanthi aman.

Endhog jumping, uga dikenal minangka endhog kejut, sing dilengkapi motor kejut.Amarga ukurane cilik lan stimulasi sing kuat, endhog mlumpat wis populer ing kalangan wanita enom, nanging uga dening kerah putih tunggal, wanita sing isih tuwa.Amarga mlumpat endhog, sanajan cilik, nanging bisa nuwuhake rasa seneng sing kuat kanggo awak lan pikiran.Iki Piandel saka endhog jumping, iku bisa èfèktif ngrangsang wilayah sensitif awak wadon, utamané klitoris, penthil, gulu lan nang thigh lan wilayah sensitif liyane, stimulasi iki bakal cepet ditularaké dening syaraf kanggo otak. pusat, supaya minangka kanggo entuk kasenengan padha jinis , supaya awak lan pikiran rampung anteng.Mulane, ahli terapi seks manca uga kerep nggunakake endhog mlumpat kanggo nambani wanita sing nandhang selesma seksual.

Mesthine, endhog mlumpat uga bisa digunakake ing wong, nanging stimulasi lan kasenengan wong lanang kurang penting lan kuat tinimbang wanita.Kanggo wanita tunggal utawa wanita sing ora bisa urip jinis normal, mlumpat endhog minangka pasangan sing apik.Gampang digunakake, efek sing luar biasa, lan wanita bisa langsung tekan orgasme.Endhog lompat anti banyu malah bisa digunakake ing jedhing lan kolam renang.Remot kontrol bisa dadi remot kontrol dhewe lan remot kontrol liyane.Iku macem-macem muter, sampeyan bisa nemu passion long-ilang.

Panganggone egg jumping:

1, Goyangake bagean klitoris nalika nindakake masturbasi, stimulasi sing terus-terusan lan intensitas dhuwur bisa nggawe sadurunge orgasme klitoris tinimbang mung nganggo tangan.

2, Nalika nindakake masturbasi, mlumpat endhog uga bisa dilebokake kanggo ngrangsang G-titik.

3, Nalika pasangan nindakake foreplay, gunakake kanggo nyegah kasangsaran asam tangan lanang.

4, endhog jumping nirkabel bisa digunakake ing pasangan nalika lagi ana ing njaba.

Cathetan:

1, sawise nampa endhog mlumpat, kudu di resiki banjur digunakake.Ngumbah nganggo banyu anget ora apa-apa.

2, Aplikasi pelumas moderat kanggo mlumpat endhog lan tutuk vagina.

3, yen iku model baterei, njupuk metu baterei sawise nggunakake, digunakake baterei ora bakal digunakake.

4, yen model ngisi daya, ngisi sadurunge nggunakake supaya ora ana listrik nalika setengah proses masturbasi. Iku luwih nglarani.

5, sing paling penting yaiku menehi perhatian marang koleksi kasebut.

Endhog mlumpat minangka level pertama ing dolanan seks, yen urip seks ora duwe stimulasi lan kesenengan, endhog mlumpat bakal dadi pilihan sing paling apik.


Wektu kirim: Sep-23-2020