• q
  • e
  • w

Apa milih kita

Apa milih kita

Layanan siji-mandeg

Layanan siji-mandeg

Garansi sawise-sales

Minimal order fleksibel

Minimal order fleksibel

Garansi sawise-sales

Kaluwihan kita:

1. Layanan siji-mandeg

Kauntungan paling gedhe yaiku integrasi sumber daya.Kita lan nyedhiyakake produk sing paling maneka warna lan nyukupi kabutuhan sampeyan ing kategori produk.

2. Fleksibel minimum order

MOQ cilik.Kita bisa nindakake jumlah sing cukup kanggo pengecer lan distributor kanggo nambah efisiensi panggunaan dhuwit.

3. Garansi sawise-sales

Kita bakal nyedhiyakake kabeh babagan layanan pelanggan kalebu instruksi produk, panggantos lan bali ... etc.Pelanggan ora perlu nindakake apa-apa.

Sajarah pembangunan

1 TAHUN
15 Taun
OEM & ODM
Kualitas
Layanan
1 TAHUN

We do sex Toys marketing online kanggo 1 taun.Lan kita fokus ing pilihan produk utamané panas lan kontrol kualitas.Lan Kita nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo saben pelanggan kanthi saben usaha.

15 Taun

15 taun pengalaman distribusi offline.

OEM & ODM

Ana 10 insinyur ing tim R&D, sing bisa nyukupi syarat kustomisasi sampeyan.

Kualitas

Kita 100% tanggung jawab kanggo kualitas produk.

Layanan

24 jam respon cepet

Ayo donya ora hard katresnan

Shaoman utamane nyedhiyakake solusi siji-mandeg babagan adol dolanan seks.

Kita minangka perusahaan inovatif sing khusus ing desain, pangembangan, produksi lan pemasaran dolanan seks.Kita strictly tundhuk karo standar ISO & RoHS, lan tindakake konsep produksi Eco-loropaken lan Non-beracun, kulit-loropaken, kabeh produk lulus test CE lan FDA.

"SHAOMAN" minangka merek China sing digawe dhewe.